Skip to content

Succesvolle bieb blijft verbeteren

27 september 201140 second read

Bezoekers van bibliotheek Voorschoten-Wassenaar zijn bijzonder tevreden met hun bibliotheek. Dat blijkt uit een onlangs gehouden onderzoek onder leden en bezoekers van de bibliotheek.

Bijna zeshonderd vragenlijsten werden de afgelopen maanden ingevuld, met als resultaat een 8,6 als gemiddeld rapportcijfer voor de gefuseerde bibliotheek. Vooral het personeel en de aangeboden activiteiten worden positief beoordeeld. Ondanks het succes van de bibliotheek – vorig jaar nog tot beste van Nederland gekozen – zijn er volgens de leden ook verbeterpunten. ,,Leden geven aan dat ze graag ruimere openingstijden willen, maar ook dat het vaak rumoerig is. Maar mensen die daar last van hebben verwijzen we naar onze speciale stilteruimte, ze kunnen daar rustig studeren of de krant lezen. Ook de bewegwijzering in de bibliotheek kan beter volgens onze leden, maar daar zijn we mee bezig. We blijven verbeteren.”

Tags

BibliotheekVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top