Skip to content

Moeizame overwinning bij DWT in Haarlem

3 oktober 201136 second read

Afgelopen zaterdag voor de eerste competitiewedstrijd naar Haarlem, waar WZK tegen DWT moest aantreden. Pas halverwege de eerste periode gebeurde er iets en het was de thuisploeg die een 1-0 voorsprong nam. WZK wist de eerste periode vervolgens door doelpunten van Raymond, Patrick en wederom Raymond met 1-3 af te sluiten. In de tweede periode werd het 2-2, Roderic en Leonard scoorde voor WZK. In de derde periode kwam WZK op 3-6 door Maurice, maar e thuisploeg kwam steeds terug en bij 5-6 maakte Raymond Vonk zijn derde. In de laatste periode bleef WZK veel kansen missen en bracht zichzelf hiermee in de problemen, gelukkig bleef het door zeer goede verdedigen bij 6-7 en gingen de punten gewoon mee naar Wassenaar!

 

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top