Skip to content

2de Duin Cross Family Run

5 oktober 20113 minute read

De Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis organiseert in nauwe samenwerking met het Attractiepark Duinrell een bijzondere Duin Cross Family Run in het duingebied dat normaliter niet voor publiek toegankelijk is. Het doel van deze run is dat kinderen actief een bijdrage leveren voor de zieke kinderen die in het Juliana Ziekenhuis moeten verblijven. Wij bieden voor de reguliere toegangsprijs van € 19.00 per ticket een bijzondere Duin Cross Family Run met familie en vrienden in een uniek duingebied, inclusief toegang tot het atractiepark.

Het goede doel
De gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting Vrienden JKZ, en zal worden gebruikt voor de inrichting van een tienerkamer.

Duinrell en de stichting Vrienden van het JKZ
De Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis heeft een meerjarig partnership met attractiepark Duinrell in Wassenaar gesloten. Naast de toegang tot het park stelt Duinrell het fantastische duingebied tot onze beschikking, waar kinderen door fysieke inspanning te leveren daadwerkelijk iets doen voor de patiënten van het JKZ.

Duin Cross Family Run (kinderen, familie en vrienden rennen voor het goede doel!)
De stichting Vrienden JKZ organiseert op zondag 9 oktober a.s. van 10.00 uur – 17.00 uur voor de tweede keer in haar bestaan deze DuincrossRun. Tijdens dit speciale event rennen sportieve ouders en kinderen samen voor patiënten van het Juliana Kinderziekenhuis. De run is bijzonder; niet alleen omdat het voor het goede doel is, maar vooral omdat het plaats vindt in het unieke duingebied van Attractiepark Duinrell.

Stichting Vrienden Juliana Kinderziekenhuis
Voor de meeste kinderen is een ziekenhuisopname een ingrijpende ervaring; een moeilijke periode vol onzekerheden en spanning. Het Juliana Kinderziekenhuis probeert de opname voor kinderen zo goed en zo prettig mogelijk te laten verlopen. De stichting Vrienden van het JKZ helpt het Kinderziekenhuis hierbij. Een plezierig verblijf heeft immers een positief effect op het herstel van de patiënten.Voor meer informatie: www.vriendenjkz.nl

Comité van Aanbeveling Vrienden JKZ:
Marcella Mesker Ferry Mingelen Bart Chabot Peter Arensman Bas van Werven Peter Paul de Vries Marleen Zuijderhoudt Ron Wijnstekers Frits Huffnagel Ad Scheepbouwer

Raad van Advies vanuit het JKZ:
dr. Frederique Hofstede (kinderarts) dr. Mieke Houdijk (kinderarts) dr. Herma Holscher (kinderradioloog) drs. Madelon Ruige (kinderarts)

Bestuur Stichting Vrienden:
Pieter de Bruijn Anna Nicolai Gerard Wentink Lily Hessels Alexander Steensma

info voor de pers:
u bent van harte uitgenodigd zondag langs te komen, u kunt contact opnemen met Lily Hessels – Veldhoen tel 06 – 389 151 57 ook voor vragen of meer informatie.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top