Skip to content

Wassenaar 1 en 2 winnen!

10 oktober 20112 minute read

Week 4, alle teams waren zaterdagmiddag actief in Sporthal De Schulpwei. Winst voor de teams 1 en 2, beiden met 5-3. De teams 4 en 5 speelden gelijk en het herenteam moest een forse nederlaag incasseren tegen VELO (1-7). Klik hier voor uitslagen en programma.

Wassenaar 1 – Voorburg 2: 5 – 3
Zaterdag 8 oktober was het weer tijd voor een thuiswedstrijd voor het eerste team van Wassenaar. Helaas kon Mark van der Akker deze wedstrijd niet meespelen in verband met ziekte. Zoals gewoonlijk werd er begonnen met de dubbels. Bij de heren een andere combinatie door de afwezigheid van Mark. Marcel Woudsma en Marco van Leeuwen mochten hun eerste herendubbel van deze competitie gaan starten. Tegelijk waren ook de dames Eveline Spring in ’t Veld en Akkemay Huininga met de dubbel begonnen. Beide dubbels liepen lekker en zo waren er snel 2 punten binnen voor BCW. Marco en Eveline mochten gelijk door met hun enkels. De single van Marco verliep voorspoedig en werd gewonnen in twee sets. De single van Eveline verliep iets moeizamer maar gelukkig wist Eveline ook haar single te winnen, maar dan in drie sets. Marcel mocht vandaag zijn eerste single gaan spelen. De tegenstander was helaas net de sterk en sleepte Voorburg het eerste punt binnen. De tweede damesenkel werd gespeeld door Akkemay. Zij wist het vijfde punt voor BCW binnen te halen. Zoals altijd werd er afgesloten met de mixen. Marco en Akkemay wisten de mix niet te winnen, in drie sets moesten zij de punten aan de tegenstanders geven. De mix van Eveline en Marcel begon goed totdat Marcel per ongeluk met zijn racket tegen het hoofd van Eveline aansloeg (nog wel op haar verjaardag). Eveline besloot om niet meer verder te gaan met de wedstrijd. BCW wist ook de derde thuiswedstrijd te winnen met 5-3. Een goed resultaat.

Tags

BadmintonBC Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top