Skip to content

Het Lichtjuweel van Wassenaar

20 oktober 201137 second read

De 11e van de 11e (St. Maarten) wordt dit jaar – 2011 – in Wassenaar nog feestelijker dan anders… Op een aantal Wassenaarse scholen (de Montessorischool, de Bonifaciusschool, de Herenwegschool en de Den Deyl School) zijn zo’n 250 kinderen inmiddels druk bezig met de voorbereidingen.

Ze maken o.l.v. Nikki Kröder ‘Lichtjuweeltjes’.

Wat zijn Lichtjuweeltjes? Lichtjuweeltjes zijn eigenlijk moderne lampionnetjes en met deze lampionnen zullen de kinderen op de 11e van de 11e Wassenaar op bijzondere wijze verlichten. Een spectaculair schouwspel dat u niet mag missen.

Binnenkort kunt u op het Plein in Wassenaar het eerste Lichtjuweel van Wassenaar al bewonderen. Achter een van de vensters van een van de monumentale huizen die er staan…

Meer weten? Kijk eens op de Facebookpagina van het Lichtjuweel van Wassenaar

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top