Ga naar hoofdinhoud

Wassenaars meisjes betrapt bij graffiti spuiten

20 oktober 201135 second read

De politie hield dinsdag twee meisjes aan die graffity bij de skatebaan in Wassenaar aanbrachten. Een getuige zag omstreeks 18.25 uur dat er bij de skatebaan aan de Hofcampweg twee meisjes graffity aan het spuiten waren. Hij gaf een duidelijk signalement door aan de politie. Toen agenten bij de skatebaan kwamen zagen zij dat er met felgroene verf graffity aangebracht was.

Bij de skatebaan stonden twee meisjes die net op hun fiets wilde stappen. Toen de agenten de twee aanspraken verklaarden zij onmiddelijk dat zij graffity op de skatebaan hadden aangebracht. In een tas van één van de twee meisjes zat een spuitbus.

De twee meisjes van 12 en 14 jaar beiden uit Wassenaar gingen met een proces-verbaal op zak naar huis.

Tags

BetraptGraffitiMeisjes
Gerelateerde artikelen
Back To Top