Skip to content

Wassenaarse vrouw in woning overvallen

23 oktober 20112 minute read

Een 67-jarige vrouw uit Wassenaar werd zaterdag om 23.40 uur in haar woning aan de Dokter Weederlaan overvallen. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

De vrouw zat in haar woning toen er werd aangebeld en een mannenstem riep dat de politie voor de deur stond. De vrouw opende haar deur en werd onmiddellijk naar binnen geduwd. In de woning werd de vrouw gedwongen een aantal goederen af te geven. Met de goederen verliet de man de woning waarna de vrouw de politie waarschuwde. De vrouw werd door de agenten meegenomen naar het bureau voor het doen van aangifte. In het bureau werd de vrouw onwel. Door de GGD werd zij vervoerd naar een ziekenhuis. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Signalement
Licht getinte tot getinte man van ongeveer 30 jaar met een lengte van 1.70 – 1.75 mtr. De man had een iets gezet tot atletisch postuur. Hij had donker krullend / golvend haar. Hij droeg een rode jas met een hoog opgetrokken kraag tot net onder zijn ogen.

Ben jij getuige geweest van deze overval of heb je informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tags

OvervallenPolitieVrouwWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top