Skip to content

WZK Heren 1 bekert verder!

23 oktober 20112 minute read

Afgelopen zaterdag moest WZK naar Bodegraven voor de 2e ronde in de man meer beker. Tegen BZ&PC 3 moest er gestreden worden om een plaats in de achtste finales. WZK, geplaagd door wat grieperige mensen, wisten dat ze vol aan de bak moesten tegen de 3e klasser. Na de eerste ronde worden er geen dubbele wedstrijden meer gespeeld, dus moest er gewonnen worden.

WZK begon dan ook erg sterk aan de wedstrijd, Remon de Jong zag de korte hoek volledig open en schoot hard raak! Even later bracht Raymond Vonk de gasten zelfs op 0-2. BZ&PC kwam op 1-2, maar het was wederom WZK dat scoorde, Maurice Swillens mocht een goed uitgespeelde man meer afronden, 1-3. Vervolgens waren het Roderic en wederom Raymond die WZK op een 1-5 voorsprong zetten, maar BZ&PC kwam wat gelukkig terug met een man meer en een goal via de rug van Sander, 3-5. In de tweede periode maakte Remon uit een man meer zijn tweede, na de 4-6 was het wederom Raymond Vonk, 4-7 en 4-8. De thuisploeg benutte een strafworp, maar WZK kwam niet in de problemen, Leonard Rooijkakkers maakte twee heerlijke midvoor doelpunten, waarna de zieke Patrick van Eijk WZK op een heerlijke 5-11 voorsprong bracht. De derde periode ging gelijk op, waardoor de laatste periode begon met 7-13, overigens weer twee doelpunten van Raymond Vonk. In de laatste periode speelde WZK de wedstrijd goed uit, Menno de Jong uit een man meer, Stefan van der Kroft, wederom Leonard met een midvoor actie en tot slot Patrick van Eijk met een droge knal, 9-17 en de volgende ronde is daar! Boy van Egmond kreeg nog wat speel minuten van coach Ron van der Wild, Menno van Valderen en Peter van Leeuwen waren voor de zekerheid aanwezig, uiteraard bedankt hiervoor. Sebastiaan van Veen is nog steeds zwaar geblesseerd, maar hoopt van de week weer te mogen zwemmen! Volgende week thuis tegen Noordkop uit Den Helder, we hopen uiteraard weer op veel publiek, want ook bij deze uitwedstrijd waren er weer meerdere toeschouwers vanuit Wassenaar overgekomen!

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top