Skip to content

Albert Heijn Wassenaar heropent deuren

27 oktober 201154 second read

Het Wassenaarse filiaal van de marktleider opent na een ingrijpende verbouwing op 2 november weer haar deuren voor klanten uit het villadorp. Inclusief grillcorner. De winkel in Wassenaar is in tien dagen tijd flink vergroot door het voormalige pand van de bank bij de supermarkt te betrekken. Dankzij de extra ruimte is het assortiment uitgebreid. Zo vindt de klant er voortaan ook servies, basiskleding, speelgoed en kantoorartikelen. “En we bieden veel meer verse producten”, legt supermarktmanager Ed Vrijenhoek uit. “Klanten hebben bijvoorbeeld nu ook keuze uit verschillende vers in de winkel gegrilde producten”. De vernieuwde supermarkt is ruimer van opzet en heeft brede winkelpaden. Ook is er voorzien in een leestafel met koffiehoek. “Bovendien hebben we nu zelfscanning. Klanten kunnen daarmee tijd besparen door tijdens het winkelen de boodschappen al in te pakken”, aldus Vrijenhoek.

Proeven
Op de dag van de heropening organiseert de Albert Heijn verschillende proeverijen, onder andere met allerlei vers in de winkel gegrilde producten. Ter gelegenheid van de heropening zijn -naar goed Zaans gebruik- drie klanten uitgenodigd om die dag gratis te winkelen voor een goed lokaal doel.

Tags

Albert HeijnHeropentWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top