Skip to content

Smokey komt in het Brandweermuseum

27 oktober 201139 second read

Weet jij wat je moet doen als er brand is? En als je je pijn doet door iets dat heel heet is? In het brandweermuseum zal een ‘brandweerjuf’ samen met Smokey de brandweerhond jullie leren wat je dan moet doen. Op zaterdag is er natuurlijk geen school, maar deze les is heel erg leuk. Er zal voorgelezen en gezongen worden, jullie mogen knuffelen met Smokey en het allerbelangrijkste: jullie worden de hulpjes van de brandweerjuf en van Smokey! Wil je weten hoe? Kom dan ook naar het Brandweermuseum op zaterdag 5 november om half twee ’s middags. Aanmelden voor de les is nodig: 0629011009 of brandweermuseum@wassenaar.nl

(Voordat de les begint zal om 13 uur Mano vóór Raadhuis De Paauw de tentoonstelling over brandweerkinderboeken ‘openspuiten’. Er is ook een oude brandweerauto te zien.)

Tags

Brandweermuseum Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top