Skip to content

Feest in Molen Windlust

31 oktober 201157 second read

Zaterdag 29 oktober zijn molenaar Carl Eisma en zijn vrijwilligers van molen Windlust door wethouder Marc van Dijk in het zonnetje gezet. Carl Eisma is dit jaar ruim 25 jaar molenaar en elke zaterdag aanwezig om de molen te bemannen. In het kader van het themajaar 2011 ‘Leve de Molens!’ is dankzij subsidie van de provincie Zuid-Holland voor het Pact van Duivenvoorde een folder gemaakt voor Molen Windlust. De folder werd deze middag door de wethouder aangeboden aan Carl Eisma. De Historische Vereniging Wassenaar regelde als verrassing een ANWB- bord voor de molen, dat deze middag feestelijk werd onthuld. Na het officiële deel was er in de molen in Galerie Kunstgroep een gezellige borrel voor de vele aanwezigen.

Over alle acht molens van de gemeenten van het Pact van Duivenvoorde: -Wassenaar, Voorschoten en Leidschendam-Voorburg – , is door acteur Stephan Evenblij een molenpodcast ingesproken. De podcast is door iedereen gratis te beluisteren en te downloaden via http://cipvw.nl/monumenten.html en via www.walk2art.nl/daarbijdiemolen. Hier is ook de molenfolder ‘Daar bij die Molen…!’ van de acht molens en de verschillende fietsroutes van de provincie Zuid-Holland te downloaden.

Tags

Marc van DijkWethouderWindlust
Gerelateerde artikelen
Back To Top