Skip to content

Eén Sociale Dienst

7 november 201138 second read

De gemeenten Wassenaar, Voorschoten en Leidschendam-Voorburg hebben hun Sociale Diensten samengevoegd. Op 1 januari start de nieuwe gezamenlijke uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen. De gemeenteraden hebben hiertoe positief besloten op respectievelijk 25 oktober, 2 en 3 november. Medio 2012 betrekt de afdeling Werk en Inkomen haar kantoor in Leidschendam-Voorburg.

Samenwerking noodzakelijk

Vanwege de vele landelijke wijzigingen op het gebied van werk en inkomen en de krapper wordende budgetten in de sociale zekerheid hebben de buurgemeenten besloten samen te gaan werken.

Dit is noodzakelijk om hetzelfde niveau van dienstverlening te kunnen blijven bieden. De wethouders van Sociale Zaken Gregor Rensen (Leidschendam-Voorburg), Marc van Dijk (Wassenaar) en Inge Adema-Nieuwenhuizen (Voorschoten): “Wij zijn bijzonder verheugd dat we deze gezamenlijke stap gaan zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze cliënten hier straks hun voordeel mee gaan doen.”

Tags

GemeenteLeidschendamVoorburgVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top