Skip to content

Politiekcafé RijnlandRoute

10 november 201136 second read

De VVD Wassenaar nodigt alle Wassenaarders voor een informatie en discussie avond over de RijnlandRoute. Onder de naam RijnlandRoute onderzoekt de provincie de mogelijkheden voor aanpassingen aan wegen met als doel de bereikbaarheid tussen de kust en Leiden (A4) te verbeteren. De RijnlandRoute raakt op vele punten het leven van de bevolking in onze regio. Op 22 november 2011 vindt een politiekcafé waar u meer informatie over deze plannen kunt krijgen. Gedeputeerde Ingrid de Bondt zal op deze avond uitleg geven over de RijnlandRoute, waarna er alle ruimte is voor vragen, opmerkingen en discussie.

Meer informatie over de RijnlandRoute kunt u vinden op www.rijnlandroute.nl
U bent van harte welkom op 22 november vanaf 19:30 uur in Bar ‘t Ruime Sop (Van Zuylen Van Nijeveltstraat 100 – Wassenaar)

Tags

PolitiekcaféRijnlandRouteVVD
Gerelateerde artikelen
Back To Top