Skip to content

WZK Heren 1 loopt tegen fikse nederlaag aan!

15 november 20112 minute read

Afgelopen zaterdag moest WZK naar IJmuiden om daar tegen VZV te spelen. Vooraf wisten we dat het niet makkelijk zou worden, een goede jonge ploeg die vorig jaar tweede werd in deze poule. VZV nam al snel de leiding, maar kon de voorsprong met een man meer niet uit breiden en verloor zelfs de bal, Raymond Vonk veroverde de bal en maakte 1-1. Al snel volgde de 2-1 van VZV en met nog 4 seconde te spelen kreeg WZK een man minder te verwerken, na de time out van VZV liet Sander zich verrassen, 3-1. In de tweede periode scoorde WZK uit een man meer de 3-2, maar direct bracht VZV de marge weer op 2. In de derde periode werd WZK overklast door VZV. Na de 5-2 uit een twee man meer liep VZV uit naar 6-2 en na de 6-3 van wederom Patrick zelfs 9-3. WZK was de grip volledig kwijt en in de vierde periode ging VZV rustig door waar het gebleven was, 11-3. In de laatste minuut wist WZK de score nog iets dragelijker te maken, Menno en wederom Patrick, 11-5. Op de overwinning van VZV was niets af te dingen, goed spel en een enorme wil om te winnen was de basis om WZK een hele slechte avond te bezorgen. Komende week speelt WZK thuis tegen Oceanus, op naar eerherstel! Om 21.30 uur hopen we uiteraard weer op veel en enthousiast publiek!

 

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top