Skip to content

WZK Heren 1 wint thuis van Oceanus

21 november 201133 second read

Na de teleurstelling vorige week moest er deze week wat recht gezet worden. WZK kreeg Oceanus 2 op bezoek en begon sterk aan de wedstrijd. Bij een 2-0 voorsprong deed Oceanus wat terug, maar de eerste periode werd met een 4-1 voorsprong afgesloten. De tweede periode was iets minder overtuigend, een 3-2 overwinning resulteerde in een 7-3 voorsprong voor de thuisploeg. In de derde periode nam WZK afstand, mooie aanvallen en de man meers werden benut en zo werd de vierde periode met een 12-3 voorsprong aangevangen. De laatste periode werd rustig uitgespeeld en WZK was tevreden met de 13-5 overwinning. Volgende week de belangrijke uitwedstrijd tegen DJK ZAR te Amsterdam.

 

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top