Skip to content

Lustrum boek ‘Buurtpraat op de binnen klingen’

24 november 201144 second read

Op 30 november biedt buurtvereniging Zuid-West Wassenaar/ Binnen Klingen een lustrumboek aan aan burgemeester Jan Hoekema en wethouder Fred Sanders. De overhandiging vindt plaats om 14.30 uur in Raadhuis de Paauw (Raadhuislaan 22).

Het lustrumboek ‘ Buurtpraat op de Binnen Klingen’ is uitgekomen ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van buurtvereniging Zuid-West Wassenaar/ Binnen Klingen. Het boek is samengesteld uit interviews. Deze interviews zijn gehouden met senioren uit de buurt tussen 1995 en 2000. De interviews werden afgenomen door dhr. A. de Rijcke en werden geplaatst in het buurtkrantje. Daarnaast staan er ook interviews in met de huidige bewoners, deze zijn geschreven door Vera uit de Weerd en Ellen Klompé.

Het eerste exemplaar is uitgereikt aan de weduwe van dhr. A. de Rijcke. Dit gebeurde tijdens het lustrumfeest op 3 september jl. Inmiddels hebben alle buurtbewoners een exemplaar ontvangen. U kunt het boek ook kopen bij boekhandel De Kler of bij het koffiehuis op Buurtweg 116.

Tags

GemeenteLustrumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top