Skip to content

Hoofdprijs Spaar Spektakel valt in Wassenaar

1 december 201156 second read

Eén van de drie hoofdprijzen van het ING Spaar Spektakel is gevallen in Wassenaar. De heer Gransjean kreeg gistermiddag op het ING kantoor in Wassenaar (Johan de Wittstraat 1) zijn prijs uitgereikt: een cheque voor een nieuwe Peugeot 107 ter waarde van € 10.000.

 

Peter-Paul Wekking, Directeur Sparen van ING: “Nederlanders houden van sparen. Bijvoorbeeld voor een mooie reis, een nieuwe auto of nieuwe meubelen. Door te sparen komt een spaardoel sneller dichterbij. ING stimuleert sparen en helpt mensen daarbij. Om sparen extra aantrekkelijk te maken hebben we het Spaar Spektakel georganiseerd. Veel van de prijzen die we weggeven zijn spaardoelen voor mensen.”

De drie hoofdprijswinnaars konden kiezen uit een nieuwe auto, een reischeque van € 10.000 of een wooncheque van € 10.000. In totaal reikt ING ruim 750 prijzen uit met een totale waarde van € 100.000. Naast de hoofdprijzen worden onder andere 50 gesigneerde voetbalshirts van het Nederlands elftal, iPads en espressomachines weggegeven.

In de actieperiode kregen deelnemers voor elke € 500 spaarsaldogroei een uniek nummer waarmee ze kans maakten op prijzen. Een notaris heeft op 17 november de winnende nummers getrokken. Alle winnaars hebben inmiddels bericht gehad en prijzen worden thuisgestuurd. Niets gewonnen? Alle deelnemers ontvangen 2.500 extra Rentepunten.

Tags

INGSpaar SpektakelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top