Ga naar hoofdinhoud

Kerstkindermiddag in het Brandweermuseum Wassenaar

2 december 201148 second read

Op woensdagmiddag 14 december van 13:30 tot 16:00 uur. De kinderen kunnen om ongeveer 13:20 uur terecht aan de brandweerkazerne aan de Johan de Wittstraat 39. De eerste groep begint met blussen. De tweede en de derde groep worden om 13:30 uur worden vervolgens door de brandweer in een brandweerauto naar het museum gebracht. (Ouders mogen wel meekomen op eigen gelegenheid, maar kunnen niet met de brandweerauto meerijden.)

In het museum worden de kinderen opgewacht door de Kerstman.

Buiten bij de Brandweerkazerne kunnen ze een “brandje” blussen, binnen in het museum staat warme chocolademelk klaar met wat lekkers, er is een speurtocht in het museum en de Kerstman leest verhaaltjes voor.

Verder krijgen alle kinderen een cadeautje van de Kerstman.

Om 16:00 uur kunnen ouders de kinderen weer ophalen in het museum.

Deze middag is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en is gratis.

We hebben ruimte voor zo’n 20 kinderen. Dus wees er snel bij!

Voor meer informatie of inschrijven: tel. nr. 0629011009

of per e-mail brandweermuseum@wassenaar.nl.

Tags

Brandweermuseum WassenaarKerst
Gerelateerde artikelen
Back To Top