Skip to content

Burgemeester op bezoek bij 60 jarig bruidspaar

5 december 201132 second read

Burgemeester Jan Hoekema brengt op 7 december a.s. om 10.30 uur een bezoek aan het 60-jarige bruidspaar de heer en mevrouw Van Helmond – Ruigrok. De heer H.C. van Helmond is op 28 november 1922 in Wassenaar geboren. Mevrouw C.H. van Helmond – Ruigrok is op 20 november 1926 in Noordwijk geboren. Op 5 december 1951 zijn zij in Noordwijk getrouwd.

De heer en mevrouw hebben elkaar leren kennen toen zij beide werkzaam waren in Kasteel Oud Wassenaar. Mijnheer was toen werkzaam bij loodgieter Vogelenzang en mevrouw in de keuken van het kasteel. Mijnheer heeft vanaf 1953 een aantal jaren gewerkt in Oude Tonge, waar hij installatie verzorgde in Zweedse woningen die daar werden gebouwd.

Tags

60 jarigBruidspaarBurgemeester
Gerelateerde artikelen
Back To Top