Skip to content

WZK Waterpolo, Heren 1 wint weer

12 december 201150 second read

Zaterdag stond voor WZK Heren 1 alweer de laatste competitiewedstrijd van 2011 op het programma. WZK moest op bezoek in Hoofddorp tegen het laag geklasseerde ZPCH. In de eerste periode werd meteen duidelijk dat WZK de punten mee naar huis zou nemen. Patrick van Eijk uit een man meer, Raymond Vonk en Remon de Jong uit een man meer zorgden voor een comfortabele 0-3 voorsprong. De eerste periode werd afgesloten met een 2-5 voorsprong, Roderic Vonk en Menno de Jong scoorden voor WZK. In de tweede periode liep WZK uit naar 3-8, Raymond, Roderic en Patrick waren de doelpuntenmakers. In de derde periode gebeurde er weinig, alleen Remon de Jong scoorde, in de laatste periode liep WZK verder uit naar uiteindelijk 4-13. Ook Menno maakte zijn tweede, Raymond Vonk scoorde uiteindelijk 5 keer! WZK gaat als koploper de winterstop in!

Heren 2 won ook en gaat als nummer 2 de winterstop in. Een knappe prestatie. Aspiranten C wonnen knap van directe concurrent Sassenheim met maar liefst 11-6 en staat hiermee alleen aan kop!

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top