Skip to content

Nieuw gevestigd in Wassenaar “Johnny’s Burger Company”

28 december 201156 second read

Een nieuw hamburger concept “Johnny’s Burger Company” geopend door dezelfde eigenaar als de welbekende Wassenaarse Johnny’s Pizza. De Burger Company wil zich onderscheiden door dagelijks verse hamburgers te maken.

Er is keuze tussen een 135 gr. burger en een 180 gr. burger in de classic variant. De hamburger worden op smaak gebracht volgens eigen geheim recept. Naast de classic burger kunt u kiezen voor andere varianten zoals Oriëntaal, Gyro, Veggi en Crispy Chicken. Ook wraps, salades en spare ribs zijn te vinden op het menu.

“Wij streven ernaar om verse producten te bieden voor een schappelijke prijs” zegt eigenaar Tarek Cherhawi. “Better ingredient make better burgers”, voegt hij er naar toe en dat proef je”. “U bent van harte welkom om bij ons te komen eten, daarnaast bezorgen we in Wassenaar vanaf 16.00 uur en bestellingen vanaf € 8.- bezorgen we gratis. Wassenaar is onze pilot store, wij verwachten in de toekomst uit te breiden naar grote steden als Den Haag, Leiden en Rotterdam. Maar daarover later meer.”

Johnny’s Burger Company is vanaf dinsdag 27 december geopend, elke dag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Locatie: van Duivenvoordelaan 558, tel.: (070) 511 23 34 of kijk op www.johnnysburgerco.nl

Tags

HamburgerJohnny'sWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top