Skip to content

Gezellige jaarwisseling Wassenaar

2 januari 201243 second read

Oud en Nieuw is in Wassenaar gezellig verlopen. De sfeer was genoeglijk en het publiek genoot met volle teugen van de twee vreugdevuren. De politie hoefde geen aanhoudingen te verrichten en er viel slechts één vernieling met vuurwerk en een overige vernieling (abri) te noteren. Bureauchef Wilma Marsman die haar eerste jaarwisseling als Bureauchef Wassenaar meemaakte, sprak van een prima jaarwisseling.

De gedoogvuren in Kerkhout en Oostdorp kenden een gezellig verloop. Waar in Kerkhout, mede dankzij de inzet van de actieve wijkvereniging met een feesttent, een uitstekende sfeer heerste, was ook de sfeer in Oostdorp zeer gemoedelijk.

Er waren 15 straatbranden die door de brandweer snel werden geblust en verder wat kleine vuurwerkbrandjes die zelf uitdoofden of door bewoners werden geblust. Bij de politie kwamen acht meldingen van overlast binnen, één burger raakte gewond in het gezicht door vuurwerk.

Burgemeester Jan Hoekema bezocht beide gedoogvuren.

Tags

GezelligJaarwisselingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top