Skip to content

Nieuwjaarsconcert Excelsior

5 januari 201243 second read

Traditiegetrouw houdt Excelsior op zondag 15 Januari haar Nieuwjaarsconcert in Cultureel Centrum Warenar aan de Kerkstraat te Wassenaar. Er zal een gevarieerd programma gespeeld worden waarin Amerikaanse componisten een grote rol zullen spelen. De soliste die optreedt is niet minder dan de pianiste Mizuka Endo, zij zal samen met Excelsior de Rhapsody in Blue van George Gershwin vertolken.

Mizuka die geboren werd in 1974 begon al met pianospelen op 4 jarige leeftijd. In 1999 behaalde zij de mastertitel op piano aan de universiteit van Nigata. Van 2000 tot 2003 studeerde zij piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Geoffrey Madge. Naast de Amerikaanse componisten zullen ook de bekende nieuwjaarsklanken niet ontbreken. Kortom een zeer gevarieerd programma waarbij ook een nieuwjaarstoast niet ontbreekt. Het concert begint om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar á € 12,00 bij boekhandel de Kler in de Langstraat te Wassenaar en via de website. Wij kijken uit naar uw komst!

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top