Skip to content

De gemeentegids 2012 is uit

6 januari 201254 second read

In week 1 van het nieuwe jaar valt bij alle Wassenaarse huishoudens de nieuwe gemeentegids op de deurmat. De gids is weer helemaal actueel.

In de gemeentegids vindt u in het eerste gedeelte alle zaken die direct met de gemeente te maken hebben zoals het gemeentebestuur, de gemeenteraad, de afdelingen en de diensten die de gemeente zoal biedt. In het tweede gedeelte vindt u informatie over veelal Wassenaarse verenigingen, clubs, instellingen en belangengroepen. Achterin de gemeentegids zit een formulier waarop wijzigingen voor vermeldingen in de gids kunnen worden doorgegeven.

E-book
Op www.wassenaar.nl> publicaties> gemeentegids kunt u de digitale gids ook inzien als E-book. U kunt op die manier eenvoudig door de gids bladeren alsof u de papieren versie in uw handen heeft.

Een exemplaar bestellen
Heeft u interesse in de gemeentegids? Dan kunt u contact opnemen met Annelies van de Berge van De Kleine Media BV via annelies@dekleinemedia.nl of via tel. 0224-210990 zodat u de gids krijgt toegezonden. U kunt ook een gratis exemplaar ophalen bij het klantcontactcentrum in het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar.

Tags

2012GemeenteGemeentegidsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top