Heel goed spel maar geen punten!

18 januari 201254 second read

Na de winterstop is iedereen weer uitgerust. Het was perfect weer om te voetballen. Onze jongens hadden er dan ook zin in. Maar ja, Foreholte had er ook zin in. Vanaf de eerste minuut stond onze verdediging onder druk, maar de verdediging stond als een huis. En kwam de tegenstander langs de verdediging dan stond er nog een goede keeper.

Na rust was het aan SV Wassenaar om te gaan aanvallen, we roken de overwinning. Tja, en dan slaat het nootlot toe, binnen 5 minuten stonden we 2-0 achter. Een goal door een indraaiende hoekschop en een goal door een van richting veranderde bal. Onze keeper had hier gewoon heel veel pech.

Ondanks de achterstand bleven onze jongen heel goed voetballen. Foreholte kwam niet meer onder de druk uit. Ook hun aanvallers gingen verdedigen, maar ondanks dat wisten we toch nog de 2-1 te scoren. Helaas bleek dat niet genoeg, want ondanks nog een paar goede pogingen bleef het toch 2-1.

SV Wassenaar F1 heeft bewezen te kunnen blijven voetballen ook al staan ze achter.

Na deze nederlaag overheerst alleen het gevoel van trots.