Skip to content

SV Wassenaar D1 verslaat koploper SVC ’08

23 januari 20122 minute read

In een spannende thuiswedstrijd tegen de koploper heeft SV Wassenaar D1 een overtuigende overwinning behaald op hun lokale rivalen. In de heenwedstrijd had SVC ’08 nog gewonnen met 5-1 eerder dit seizoen.

Maar nu was SV Wassenaar D1 aan de beurt. Top-scorer Christiaan toonde zijn vaardigheden om in het begin van de wedstrijd twee keer te scoren. Dit was een goede start voor de thuisploeg, maar SVC ’08 herpakte zich snel en kregen veel kansen. De thuisploeg ging de tweede helft in met een 3-1 voorsprong. SV Wassenaar D1 speelde flitsend voetbal, de bezoekers konden het niet bevatten. Het middenveld bestaande uit Callum en Ido waren fantastisch, ze controlleerde het spel.

Eden was in top-vorm en maakte een rush van de middenlijn tot aan de keeper, speelde de keeper prachtig voorbij en daar was de 4-1.

Er volgde nog twee doelpunten voor de thuisploeg dankzij prachtig overspel. Vooral op de linker flank speelde Pim een zeer goede wedstrijd.

Een van de doelpunten was een prachtige aanval van Christiaan die met gemak door de verdediging van SVC ’08 speelde en de bal prachtig in de linkerhoek schoot.

SVC ’08 probeerde zich nog te herpakken, maar de aanvoerder van SV Wassenaar Ben had zijn verdedigers Zak en Olivier goed staan. Zij waren vandaag bijna niet te passeren.

SV Wassenaar D1 heeft uiteindelijk zeer verdient met 6 – 2 gewonnen. Dit was toch wel de beste prestatie tot nu toe.

Tags

D1SV WassenaarVoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top