Skip to content

Nieuwe website online!

27 januari 201233 second read

Beste Wassenaarders zoals jullie kunnen zien heeft de website een kleine facelift gehad. Dit komt omdat we overgestapt zijn naar een ander systeem voor het plaatsen van onze berichten. De website is qua inhoud niet veel veranderd wel zijn er veel meer opties bij gekomen zoals tags in artikelen door hier op te klikken krijgt u een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp. Ook is het mogelijk om een account aan te maken om zo te reageren op de artikelen dit kan natuurlijk zorgen voor leuke discussies. Neem dus snel een kijkje op onze vernieuwde website, heeft u nog opmerkingen/verbeterpunten neem dan contact met ons op we staan open voor alles.

Tags

nieuwWassenaardersWebsite
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top