Skip to content

Vermist: Sabrine Bettioui

30 januari 201254 second read

Sinds eind december wordt de 17-jarige Sabrine Bettioui uit Wassenaar vermist. Ondanks verschillende pogingen om haar te traceren, is zij tot op heden niet teruggekeerd.

Sabrina moest zich dinsdag 20 december melden bij Bureau Jeugdzorg in Voorbrug. Na de afspraak zou zij terug gaan naar haar ouderlijk huis in Wassenaar gaan. Tot op heden is zij daar niet teruggekeerd en ontbreekt ieder spoor. De politie onderzocht de afgelopen dagen tal van meldingen waarbij tips werden gegeven omtrent haar mogelijke verblijfplaats. Hierbij maakte de recherche gebruik van social media. Ondanks meerdere reacties, waaronder enkele die via twitter binnenkwamen, is Sabrine nog niet terug. De politie sluit niet uit dat zij ergens in Den Haag verblijft.

Signalement
Sabrine is lichtgetint, tenger van postuur, heeft een smal gezicht en lang donker haar. Zij droeg bruine laarzen met aan de bovenzijde bont, een spijkerbroek, een bruin truitje en een zwarte jas.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie over haar verblijfplaats? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tags

PolitieSabrine BettiouiVermist
Gerelateerde artikelen
Back To Top