Skip to content

Twee opeenvolgende overwinningen voor SV Wassenaar D1!

1 februari 20122 minute read

SV Wassenaar D1 begonnen de wedstrijd tegen Forum Sport D2 met veel vertrouwen na hun 6-2 overwinning op koploper SVC ’08 twee weken geleden. Verleden week was de uitwedstrijd tegen lokale rivalen Blauw Zwart uitgesteld op verzoek van de gastheren.

SV Wassenaar begon gelijk met aanvallend spel. In de 10-de minuut van de wedstrijd kreeg de D1 een corner die werd genomen door Christiaan. Zak nam de bal in een keer op zijn linker vanaf de rand van het strafschop gebied. De bal kwam tegen een verdediger en kwam terug bij Zak en dit keer nam hij de bal met zijn rechter en nu vond de bal het net wel. Forum Sport reageerde een paar minuten later met een goal. Het was een aanval over links, hun eenzame spits wist toch nog onze doelman Jelle te passeren. Net voor rust scoorde Christiaan met een gecontroleerd schot voor de thuisploeg, een verdiende voorsprong! En kort daarna scoorde ook nog de spits in vorm Eden, aan de rand van het strafschop gebied schoot hij de bal cool in het goal waardoor de score 3-1 voor SV Wassenaar werd. Een paar minuten in de tweede helft bracht Christiaan door middel van een pass de bal naar Koen op de rechtervleugel. Koen ging langs een verdediger en passerde knap de keeper: 4-1. Het vijfde doelpunt kwam van een kopbal van Callum nadat de bal werd voorgezet door nieuwe teamgenoot James, die een goede aanwinst is op de linker vleugel. Forum Sport probeerde nog een paar pogingen op doel, maar kwamen niet voorbij doelman Jelle die fantasties stond te keepen. Christiaan maakte toen nog twee doelpunten waardoor hij een hattrick op zijn naam kon schrijven en uiteindelijke de score op 7 – 1 bracht. De prestaties van de thuisploeg was een genot om naar te kijken. Back Thomas en team captain Ben werkte uitzonderlijk hard, Ido en Olivier bleef solide in de verdediging, de linker middenvelder James leverde een superieure prestatie. Al met al was het een uitstekende teamprastatie en een genot om naar de kijken.

Tags

D1SV WassenaarVoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top