Skip to content

Waterpolocompetitie weer hervat

5 februari 20122 minute read

Afgelopen weekend ging de competitie weer verder na twee weken ‘EK onderbreking’. Heren 1 speelde dit weekend tegen DWT. Pas ruim over de helft van de 1e periode kon de zeer sterk spelende Menno de Jong de 1-0 voor WZK aantekenen. In de tweede periode gebeurde duidelijk meer, Patrick maakte de 3-0.WZK benutte aan de andere kan de enige man meer die zij kregen via Raymond Vonk. Hij maakte ook de 5-1, gevolgd door de 6-1 DWT kon nog wel de 6-2 maken, maar het was WZK dat in de derde periode doorzette. In de laatste periode kon DWT niets meer WZK speelde een overtuigende wedstrijd en won ruim van DWT.

De D jeugd van WZK (jongens en meisjes t/m 12 jaar) speelden zaterdag in eigen bad een belangrijke wedstrijd tegen koploper ZV Westland Dijkglas. Vrij snel kwam WZK op een 0-1 achterstand en aan het eind van partje 1 stond WZK met 0-2 achter. Bram Ruitenbeek weet dan snel de 1-2 te maken. Timothy Hanford maakte vervolgens de 2-2. Westland wordt in het derde partje sterker en weet deze dan ook met een 2-5 voorsprong af te sluiten. Het is Cas Weever die voorkomt dat er meer tegendoelpunten vallen. WZK kreeg veel kansen, maar wist deze helaas niet allemaal te benutten. Het is Westland dat aan het langste eind trekt en er met de winst vandoor gaat. Volgende week zaterdag zijn er weer vele wedstrijd te aanschouwen in Het Sterrenbad.

Tags

WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top