Skip to content

WZK Heren 1 wint overtuigend van DWT

5 februari 20122 minute read

Afgelopen weekend ging de competitie weer verder na twee weken ‘EK onderbreking’. Beide teams hadden aan het begin van de wedstrijd moeite met scoren. Pas ruim over de helft van de 1e periode kon de zeer sterk spelende Menno de Jong de 1-0 voor WZK aantekenen! Aan het einde van de eerste periode kon Patrick van Eijk WZK uit een strafworp op een verdiende 2-0 voorsprong zetten. In de tweede periode gebeurde duidelijk meer, wederom Patrick maakte de 3-0 en DWT kon uit een twee man meer scoren.

WZK benutte aan de andere kan de enige man meer die zij kregen via Raymond Vonk. Hij maakte ook de 5-1, gevolgd door de 6-1 van Roderic, die gelukkig na een bloedneus snel kon terugkeren. DWT kon nog wel de 6-2 maken, maar het was WZK dat in de derde periode doorzette. Menno maakte zijn tweede, waarna DWT tegenscoorde, welke direct door Menno werd beantwoord, 8-3! Roderic met twee doelpunten, weer Menno en 2x DWT zorgden voor een 11-5 stand. In de laatste periode kon DWT niets met de 4 man meers die ze kregen, Roderic maakte nog wel de 12-5. WZK speelde een overtuigende wedstrijd en won ruim van de ploeg die de eerste wedstrijd van het seizoen het WZK knap lastig had gemaakt. Menno de Jong was absoluut de man van de wedstrijd, 4 doelpunten, assists en sterk spel in de zone, op de voet gevolgd door de eveneens zeer sterk spelende Roderic Vonk! Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen Brandenburg 2 die de laatste twee wedstrijden een zeer ruime overwinning hebben neergezet.

Tags

WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top