Skip to content

Schaatsen op de vijver achter kasteel Wittenburg

8 februari 201238 second read

Generaties zijn er bekend mee; schaatsen op de vijver achter Kasteel de Wittenburg! Veel inwoners van Wassenaar hebben hun eerste schaatspassen op deze vijver gemaakt. Het ziet er naar uit dat we binnenkort vanuit het kasteel weer de eerste schaatsers kunnen gade slaan. Een prachtig tafereel, zeker nu de sneeuw de omgeving sprookjesachtig wit heeft betoverd.

Graag zouden wij de sfeer van het schaatsen op de vijver met op de achtergrond Kasteel de Wittenburg nog iets willen verhogen. Vanaf dinsdagavond zullen wij het ijs verlichten en voor gezellige muziek zorgen rondom de ijsvloer. Uiteraard zullen de warme chocomelk, glühwein en huisgemaakte erwtensoep niet ontbreken!

Woensdag 8 februari van 14.00 uur tot 21.00 uur

* Vijver romantisch verlicht en sfeervolle muziek
* Buitenbar open
* Kinderen worden tussen 14.00 en 15.00 uur getrakteerd op koek en zopie

Tags

IJsSchaatsen
Gerelateerde artikelen
Back To Top