Skip to content

Rides zoekt testrijders voor de nieuwe achtbaan van Duinrell

10 februari 20122 minute read

Vanaf 31 maart zal Duinrell haar poorten weer openen voor een nieuw seizoen. Een van de hoogtepunten voor het attractiepark in Wassenaar is de opening van een nieuwe familieachtbaan. Hoewel de officiële opening van deze nieuwe achtbaan pas op 31 maart plaats vindt bieden wij je de unieke kans om de achtbaan ruim een week voor de opening uitgebreid te testen.

De langste achtbaan van Duinrell
De nieuwe geluidsarme familieachtbaan is met een hoogte van 15 meter en een totale lengte van 361 meter de langste achtbaan van Duinrell. De family coaster is gemaakt door het Duitse Gerstlauer en de bouwwerkzaamheden aan de achtbaan zelf zijn inmiddels afgerond. De achtbaantrein bestaat uit twaalf wagentjes die plaats bieden aan 24 personen.

Momenteel wordt er nog volop gewerkt aan de afwerking van de achtbaan die tussen de bossen van Duinrell heen gaat. De eerste testritten zijn gemaakt en Duinrell maakt zich op voor de opening. De naam van de achtbaan wordt pas kort voor de officiële opening op 31 maart bekend gemaakt.

Probeer de nieuwe achtbaan als testrijder
Op dinsdag 20 maart, ruim een week voor de officiële opening bieden wij je samen met Duinrell de mogelijkheid om de nieuwe achtbaan als ’testrijder’ uit te proberen. Op die dinsdag zal de 15 meter hoge achtbaan, samen met de Falcon en de kikkerachtbaan, speciaal voor jou geopend zijn. Niet alleen de landelijke media zal erbij zijn om verslag te doen van deze testdag, ook jij kunt er namens Rides bij zijn.

Wat moet je doen om erbij te zijn?
Stuur een email met je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer naar redactie@rides.nl. Als je een van de gelukkigen bent bevestigen wij je aanmelding en zullen we je precieze details van deze testdag sturen. Per email adres kunnen er maximaal twee mensen worden aangemeld. Indien je minderjarig bent mag je alleen deelnemen aan de testdag als je een volwassene meeneemt.

Meld je snel aan voor deze testdag. Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat jij van de nieuwe familieachtbaan van Duinrell vindt, dus laat na dinsdag 20 maart ook je beoordeling achter op Rides.

© Rides.nl
bron: Rides zoekt testrijders voor de nieuwe achtbaan van Duinrell

Tags

AchtbaanDuinrell
Gerelateerde artikelen
Back To Top