Skip to content

Vermiste Sabrine Bettioui terecht

13 februari 201254 second read

De sinds 20 januari 2012 vermiste Sabrine Bettioui (17) uit Wassenaar is terecht. Zij is zondag 12 februari in een woning in de Rochussenstraat te Den Haag aangetroffen. De politie heeft haar meegenomen voor verhoor.

De politie kwam de verblijfplaats van het meisje op het spoor dankzij tips die bij hen binnenkwamen. De aanwezige bewoners van het pand aan de Rochussenstraat verzetten zich toen de agenten het meisje aanhielden. De agenten hielden bij de actie drie verdachten aan. Zij worden ervan verdacht het minderjarige meisje opzettelijk aan het ouderlijk gezag te hebben onttrokken en verzet bij aanhouding te hebben gepleegd.

Opsporingsberichten
De recherche van de politie Wassenaar startte eind januari een onderzoek toen Sabrine als vermist werd opgegeven. In dit onderzoek heeft de politie veel gebruik gemaakt van social media en de ‘traditionele media’. Ook werd een opsporingsbericht uitgezonden in het regionale opsporingsprogramma Team West. Ondanks dat de politie meerdere tips kreeg over haar vermeende verblijfplaats, werd Sabrine tot afgelopen zondag niet gevonden.

De recherche van politie Wassenaar doet verder onderzoek naar de aard van de vermissing en de rol die de verdachten hierin hebben gespeeld.

Tags

PolitieTerechtVermist
Gerelateerde artikelen
Back To Top