Skip to content

Afscheid Bert Ooms: veel dank voor alles!

14 februari 201235 second read

In de gemeenteraadsvergadering van maandag 13 febuari nam Bert Ooms afscheid van de Wassenaarse Raad. Fractievoorzitter Anouk van Eekelen sprak oud-fractievoorzitter Bert Ooms toe in de raadsvergadering, Namens de VVD sprak zij grote waardering uit voor al zijn werk. Zij roemde met name zijn inspanningen om de VVD naast de ‘partij van de degelijke financien’ ook een sociaal gezicht te geven. Inmiddels is er zelfs een VVD wethouder sociale zaken. Gelukkig blijft Bert actief in de VVD, als lid van het dagelijks bestuur van de partijcommissie Zorg en welzijn en natuurlijk zal hij actief blijven in Wassenaarse gemeenschap, als voorzitter van Excelsior, met het kerstfonds en zijn eigen stichting Muilwijk -Ooms. De VVD fractie wenst Bert het allerbeste!

Tags

AfscheidBert OomsVVD
Gerelateerde artikelen
Back To Top