Skip to content

WZK Heren 1 verliest van Brandenburg

15 februari 20122 minute read

De lastigste uitwedstrijd die nog op het programma stond voor de Heren van WZK stond zaterdag op de agenda. WZK moest in Bilthoven tegen het sterke tweede team van Brandenburg spelen. Een imposante serie die de afgelopen weken is neergezet door de thuisploeg gingen er aan vooraf. WZK wist dat het moeilijk zou worden, maar winst was gewoon mogelijk. WZK nam in de eerste periode twee keer de leiding. Eerst Remon de Jong met een knap schot en later Patrick van Eijk uit een man meer.

Echter Brandenburg kwam steeds terug en in de twee periode kwamen ze zelfs op 3-2. Dit maal trok WZK de stand gelijk, door een zeer knappe midvoor actie van Leonard Rooijakkers. De wedstrijd bleef gelijk opgaan en WZK kon het lichte overwicht niet in de stand tot uitdrukking laten komen. Raymond Vonk en in de laatste periode Menno de Jong brachten WZK op gelijke hoogte, echter de 6-5 van Brandenburg bleef onbeantwoord. Een tegenvaller voor de ploeg van coach Ron van der Wild, die zag dat WZK op een cruciaal moment geen voordeel kreeg en vervolgens zich zelf uit de wedstrijd haalde met wat onnodige p’s. WZK blijft trotse koploper, kom kijken aanstaande zaterdag als WZK speelt tegen Nereus, 19.00 uur!

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top