Skip to content

Kin San Tai Chi open dag en proefles 11 maart

21 februari 201254 second read

Binnenkort starten er in Den Haag en Wassenaar weer nieuwe cursussen Kin San Tai Chi. Deze van oorsprong Chinese bewegingsvorm heeft een heilzame werking op lichaam en geest en kan door iedereen beoefend worden. De open dag word gehouden op zondag 11 maart van 10:00 tot 15:00 in de gymzaal van de Den Deylschool, Fabritiuslaan 2. Van tevoren opgeven voor Open Dagen en proeflessen hoeft niet, maar is wel prettig. Informatie: Hanneke Verduyn, tel. 06 44 570 694 of (070) 3204198. E-mail: j.m.verduyn@planet.nl. Website: www.kinsantaichi.nl

Wat is Tai Chi?
De ervaring leert dat veel gezondheidsproblemen verminderen en vaak zelfs verdwijnen bij regelmatige beoefening van Kin San Tai Chi. Het is een ‘zachte’ vorm van oefenen die zelfs uitgevoerd kan worden door mensen met chronische aandoeningen. Kin San Tai Chi is één van de vele vormen van Tai Chi. Het bestaat uit een reeks vloeiende en sierlijke bewegingen die zorgvuldig en aaneengesloten in een vaststaande volgorde worden uitgevoerd. Het rustige tempo maakt beoefening voor vrijwel alle leeftijden mogelijk. Door regelmatige training worden spieren en gewrichten soepeler, nemen conditie en concentratie toe en neemt stress af.

Tags

Open Dag
Gerelateerde artikelen
Back To Top