Skip to content

Dinsdag 14 februari heeft CDA-Wassenaar de vrijwilligers van Duinstede verrast

23 februari 201245 second read

Dinsdag 14 februari heeft CDA-Wassenaar de vrijwilligers van Duinstede verrast met een attentie in de vorm van potjes met tête à tête bolletjes van fa. Overdevest.

Het CDA staat voor de Wassenaarse vrijwilligers.  Hun inzet wordt zeer gewaardeerd en de hulp van vrijwilligers in alle vormen van Zorg is onmisbaar gebleken !  In Duinstede helpen 120 vrijwilligers, verspreid over alle afdelingen mee om samen met alle medewerkers het verblijf in Duinstede zo prettig mogelijk te laten verlopen. Naast helpen met de maaltijden wordt er voorgelezen, gewandeld, uitstapjes met de bus gemaakt, spelletjes gedaan en worden bewoners begeleid voor een bezoek aan de kapper of fysiotherapeut.  Coördinatrice van de vrijwilligers is mevr. Ans Stavleu. Een meelevend aanspreekpunt voor de vrijwilligers (en bewoners). Met de overhandiging van een boeket tulpen aan mevr. Ans Stavleu bracht Dineke den Hartog de dank van het CDA in aanwezigheid van ong. 25 vrijwilligers in beeld.

Tags

CDAVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top