Skip to content

Straatroof Burchtplein: politie zoekt getuigen

24 februari 20122 minute read

Een 22-jarige Nootdorpse was donderdag 23 februari rond 15.15 uur slachtoffer van een gewelddadige straatroof. De vrouw stapte kort daarvoor op het Centraal Station in Den Haag op buslijn 43 richting Wassenaar.

Zij stapte bij de halte Burchtlaan in Wassenaar uit en liep via het Burchtplein door de bosschages richting de Langstraat. Bij de bosschages benaderde een man de Nootdorpse van achteren. Door het gebruik van geweld werd zij gedwongen al haar waardevolle spullen af te geven. Het slachtoffer gaf haar pinpas aan de dader, waarna de dader wegliep in de richting van de Prinsenweg.

Signalement
De dader was ongeveer 1.80 meter lang en droeg de capuchon, van de blauwe jas die hij aan had, op zijn hoofd. Verder sprak de man met een accent.

Tips? Bel de politie
Mogelijk dat de dader het slachtoffer al vanaf het Centraal Station in Den Haag volgde. Bent u getuigen geweest van de straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Belt u dan met de recherche van Bureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Wilt u op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij Politie Haaglanden? Volg ons op Twitter via@Politie_HGLof bekijk onzeFacebookpagina.

Tags

BurchtpleinGetuigenPolitieStraatroof
Gerelateerde artikelen
Back To Top