Skip to content

Verklaring VVD Wassenaar op seksrel

26 februari 201243 second read

De VVD-fractie is geschrokken van de berichten over een borrel tot laat in de nacht na afloop van de raadsvergadering van 13 februari. Hoe goed wellicht ook bedoeld, de Wassenaarse VVD neemt krachtig afstand van deze nachtelijke bijeenkomst in raadhuis De Paauw. Dit had niet mogen gebeuren. De VVD vraagt het college van Burgemeester & Wethouders dan ook te zorgen dat dit soort informele bijeenkomsten in De Paauw niet meer voorkomen. De uitspraken die toegeschreven worden aan wethouder Henk de Greef herkennen wij niet bij zijn persoon.

De VVD-fractie wil graag over inhoudelijke zaken debatteren met andere partijen. Het beeld dat nu door de media van de Wassenaarse politiek is ontstaan is zeer onwenselijk. Wij roepen onze mederaadsleden en het college van Burgemeester & Wethouders op om met respect voor elkaar het weer over Wassenaar te hebben. Want daar gaat het immers om!

Tags

Anouk van EekelenHenk de GreefSeksrelVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top