Skip to content

Familierestaurant de Schulpwei te Wassenaar heropent op vrijdag 2 maart

27 februari 20123 minute read

Na een renovatie van 2 jaar gaat Familierestaurant de Schulpwei, op vrijdag 2 maart aanstaande, feestelijk heropenen. De officiële opening zal verricht worden door de Wassenaarse Burgemeester de heer J. Hoekema.

De totale vernieuwing van het pand aan de Katwijkseweg 7 is in 3 fasen uitgevoerd. Fase 1 – de plaatsing van een nieuw dak en een nieuwe pui grenzend aan het grote terras. Fase 2 – de herinrichting van het restaurant, de keuken en de sanitaire ruimtes. Fase 3 – de nieuwe feestzaal, aanleg parkeerplaats en vernieuwde toegang. Tijdens de renovatie is het restaurant open gebleven voor bezoekers.

De Schulpwei is een écht familierestaurant waar men terecht kan met het hele gezin. In een modern huiselijke sfeer voelt de bezoeker zich al gauw helemaal op zijn/haar gemak. Er kan heerlijk geborreld worden aan de gezellige bar alvorens men aan tafel gaat. ’s Zomers kan men genieten op het ruim opgezette terras in een bosrijke omgeving. Ook in het voor- en naseizoen is het heerlijk genieten op dit terras welke dan volledig overdekt en verwarmd is. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Klantvriendelijk

Over alles is nagedacht. De Schulpwei is geheel rolstoeltoegankelijk en voldoet aan alle eisen hiervoor. Zeven dagen in de week kunt u genieten van een lekkere lunch of een volledig diner. Voor de kleinsten is er een kindermenu. Naast à la carte zijn de pannenkoeken nog steeds één van de specialiteiten. Men kan kiezen uit ruim 80 verschillende pannenkoeken die allemaal vers bereid worden. Van een Oudhollandse pannenkoek spek tot een overheerlijke pannenkoek du chef. Welke allemaal met liefde en zorg klaargemaakt worden. Alles bij u opgediend door een aangenaam vriendelijke bediening.

De ‘Van Catwijckkamer’

Familierestaurant de Schulpwei is een unieke eet- en feestlocatie in Wassenaar. De nieuwe, smaakvol ingerichte Van Catwijckkamer met een grote bar en sfeervolle verlichting is ingericht voor gezelschappen, van groot tot klein. U kunt hier uw (verjaardags)feest of receptie, een huwelijk of personeelsfeest vieren. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor een vergadering of een intieme condoleance. De Schulpwei doet heel veel, van het versieren van de stoel voor jarige oma tot het regelen van een compleet feest.

De Schulpwei is een gezellig restaurant met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Sfeervol gelegen aan de Katwijkseweg 7 op één van de mooiste plekken van Wassenaar. In een bosrijke omgeving langs fietsroutes, dichtbij het strand en op loopafstand van het attractiepark Duinrell, maken het restaurant tot een uitnodigende stopplaats. Voor meer informatie kunt u kijken op www.schulpwei.nl

Tags

de SchulpweiRestaurant
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top