Skip to content

Auto-inbreker verstopt zich onder trampoline

29 februari 201237 second read

Agenten hielden woensdag 29 februari rond 01.30 uur twee mannen aan die worden verdacht van auto-inbraken.

Medewerkers van de zogenoemde Geïntegreerde Monitor Centrale (GMC) van Politie Haaglanden zagen op camerabeelden dat twee mannen op de Lange Kerkdam veel belangstelling toonden voor woningen en auto’s. Zo zagen zij hoe de mannen onder meer aan het portier van een auto voelden.

Toen de gewaarschuwde agenten arriveerden, liep één van de mannen door, terwijl de andere man de bosjes indook. De man die doorliep vertelde de agenten dat hij een treinstation zocht. De andere man had zich inmiddels in een tuin onder een trampoline verstopt.

De agenten hielden de twee mannen aan. Het duo van 20 en 22 jaar en beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats, zit nog vast voor verhoor.

Tags

InbrekerPolitieTrampoline
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top