Skip to content

Veel overwinningen WZK Waterpolo

5 maart 20122 minute read

Dit weekend speelde Dames 1 in Spijkenisse tegen SCOM. Het was een belangrijke wedstrijd om het team te behouden in de huidige klasse. Meteen vanaf het eerste partje moesten de dames er tegenaan. Het was Iris de Jong die een 5m prima inschoot. Na het eerste partje stond WZK met 0-2 voor. De aandacht verslapte helaas was en daardoor kon SCOM wat meer in hun spel komen. Door doelpunten van o.a. Ivon Hensen wist WZK toch de voorsprong te behouden. De laatste partjes hielden de dames stand en gingen met 4-8 winst weer terug naar Wassenaar. Heren 2 mocht het water in na de dames. Meteen vanaf partje één was het een pittig spel. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Na het eerste partje stond het 0-1 voor WZK. Het spel van WZK bleef beheerst terwijl de tegenstander wat feller werd. De heren lieten zich hier niet door beïnvloeden en wisten met goed spel de winst, 2-3, te behalen.

Jongens C1 trad dit weekend aan in een nieuwe tenue. Zij wisten met maar liefst 30-1 te winnen. Wellicht kunnen zij volgende week al kampioen worden met nog 4 wedstrijden te gaan. Volgende week zijn er weer veel wedstrijd te aanschouwen in Het Sterrenbad.

Tags

WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top