Skip to content

Burgemeester sms’t raadslid: hier ga je spijt van krijgen

7 maart 201236 second read

Wassenaarse raadsleden zouden “grote spijt gaan krijgen” van hun volhardende opstelling in de seksrel in het gemeentehuis. Fractievoorzitter Henk de Vries (WWW) las dit in een sms’je van burgemeester Jan Hoekema, zo bevestigt hij aan Binnenlands Bestuur.

De Vries kreeg, naar eigen zeggen, het volgende sms’je, vermoedelijk als reactie op het verzoek om meer bedenktijd in de kwestie:

‘Henk, dat is onaanvaardbaar lang. Paulides is met een lastercampagne begonnen o.m. richting volkskrant over o.m. de lengte van het lid van wethouder de greef. Wil je werkelijk als serieuze partij daarmee geassocieerd ? Ik geef je tot 15 uur uiterlijk om het eens te worden over onderzoek en wat alsdan met vragen te doen jh’

Lees het hele artikel hier

© Wouter Boonstra

Tags

BurgemeesterGemeenteHoekemaSeksrelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top