Skip to content

COLLEGE WASSENAAR: Nepfacturen eenmansfractie Paulides zijn bangmakerij

7 maart 201241 second read

Afgelopen weekend werden in Wassenaar op grote schaal nep-facturen verspreid door de eenmansfractie Ben Paulides. Ook wel bekend als DLW (Democratische Liberalen Wassenaar). De brief wekt de indruk afkomstig te zijn van de gemeente. In de nep-factuur wordt gesuggereerd dat burgers extra heffingen/belastingen moeten betalen. Dit in de periode dat de ‘echte’ aanslag van de gemeente bij inwoners op de mat valt.

Burgemeester Jan Hoekema:  ik vind het wederom ‘niet kunnen’ dat een Wassenaars raadslid als meneer Paulides op deze manier mensen bang maakt door te suggereren dat burgers allerlei extra heffingen moeten gaan betalen. De brief grenst aan een vorm van volksverlakkerij.

Onlangs was het raadslid Ben Paulides te zien in het televisieprogramma van de TROS/Avro Eén-vandaag waarin hij figureerde samen met enkele inwoners waarvan sommigen juridische procedures hebben lopen tegen de gemeente.

Tags

CollegeDLWFusiePaulidesWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top