Skip to content

Diefstal van airbags in Wassenaar

8 maart 201236 second read

In de straten Zuidwijklaan, Strandwal, Seringenlaan, Rodenburglaan, van Cranenburchlaan en Vinkenburglaan, zijn in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 maart airbags gestolen uit verschillende auto’s. De politie in Wassenaar ontving meerdere aangiften van gedupeerde autobezitters van voornamelijk duitse automerken.

De recherche van Bureau Wassenaar sluit niet uit dat zich via internetaangifte of later op de dag nog meer gedupeerde autobezitters melden voor het doen van aangifte. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraken. Via Twitter, Burgernet en reguliere media wordt getuigen verzocht zich te melden bij de politie in Wassenaar. Dit kan op nummer 0900-8844 of anoniem via meld misdaad anoniem op nummer 0800-7000. Ook voert de politie een buurtonderzoek uit om eventuele getuigen van deze inbraken te achterhalen.

Tags

AirbagsDiefstalPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top