Skip to content

Wie helpt Scarlet de Alpe d’HuZes te beklimmen?

10 maart 20122 minute read

Drie weken geleden las u in DWK het verhaal van onze Wassenaarse plaatsgenote Scarlet v.d. Kwaak die van plan is om samen met een team van het ROC ID College op donderdag 7 juni a.s. de Alpe d’HuZus te gaan beklimmen op haar fiets met als doel geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds. Veel sponsorgeld is er nodig om in te schrijven voor deze megaklus en de eerste sponsors hebben zich al gemeld. Zo krijgt zij een “leen”-racefiets van Marco Tweewielers en mag zij tegen een gesponsord tarief trainen bij Aerofit. Er worden door het gehele team ook acties georganiseerd om het beoogde inschrijfgeld bij elkaar te krijgen. Ook staat er met het gehele team een training gepland met Cees Priem. Voor Wassenaar is Scarlet degene die in onze gemeente de kar moet gaan trekken. Vol overtuiging en spirit wil zij zich inzetten voor dit goede doel dat sinds 2006 veel publiciteit krijgt, mede omdat het zo uniek is dat door en voor mensen met kanker wordt meegedaan. Heel veel geld is nodig voor nog meer onderzoek in de strijd tegen deze ziekte. Vorig jaar werd totaal meer dan 20 miljoen opgehaald met deze actie. Scarlet streeft ernaar om een deel (2500 euro) van het inschrijfgeld voor het gehele team bij elkaar te krijgen in Wassenaar. Op dit moment is de tussenstand € 532,23.

Er moet dus nog hard gewerkt worden om de overige € 1967,77 bij elkaar te krijgen. Scarlet hoopt met de volledige steun van het thuisfront en de steun van Wassenaar dit bedrag bij elkaar te krijgen. Misschien zijn er nog verstopte spaarpotjes ergens bij u in huis die hun inhoud hadden voorbestemd aan een goed doel. Misschien zijn er nog bedrijven die Scarlet willen steunen met een kleine bijdrage en zo het KWFKankerfonds steunen. De Wassenaarse Krant volgt Scarlet tot aan de startstreep. Om de drie weken wordt u op de hoogte gehouden van geplande en gedane acties en maken we de tussenstand bekend. Wilt u het initiatief van Scarlet steunen, net zoals WELP MAKELAARDIJ dat afgelopen week deed, kunt u een kijkje nemen op de site www.opgevenisgeenoptie.nl , klik op “actiepagina’s 2012” en vul “scarlet” in, in het zoekvakje. Daar kunt u precies zien hoe u Scarlet kunt steunen. Wassenaar….Help Scarlet de berg op!

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top