Skip to content

Geen puntverlies, wel averij voor WZK?

11 maart 20122 minute read

Afgelopen weekend moest WZK naar Haarlem om daar tegen de rode lantaarn drager te spelen. WZK begon sterk en scherp aan de wedstrijd, dit resulteerde in een 0-5 voorsprong, Menno, Raymond (2x), Patrick en Leonard. Nummer 4, M. Joosten bij Haerlem was duidelijk niet voor het waterpolo naar het zwembad gekomen. Aan het begin van de tweede periode wordt Roderic, na een overtreding op hem, er met een UMV uitgestuurd. De reden is WZK niet duidelijk, maar de ploeg uit Wassenaar blijft gewoon waterpolo spelen en loopt rustig uit naar 0-9. Raymond maakt er 3 en ook Maurice laat een doelpunt noteren. In de derde periode is WZK niet scherp bij een man minder en scoort Haerlem tegen. Even later ontvangt wit 4 eindelijk zelf een U20, welke ontbreekt op het formulier, maar wordt gevolgd door een UMV4 voor Rémon. Haerlem scoort uit de strafworp. Raymond Vonk was zaterdag niet te stoppen, hij ging rustig verder met het maken van doelpunten, ook met een man minder, 2-10. Vervolgens weet Haerlem 4 man meers af te ronden en komt terug tot 6-10. De laatste periode is WZK weer compleet, Stefan, Raymond (met zijn 7e!), Patrick en Menno zetten de 6-14 als eindstand op het scorebord. Nu afwachten of deze wedstrijd consequenties voor WZK gaat hebben.

Volgende week de kraker tegen VZV! Na een forse nederlaag tegen de ploeg uit IJmuiden, is WZK er op gebrand dit thuis recht te zetten. VZV presteert echter nog steeds goed en is ook gewoon een hele goede ploeg. Kom allemaal aanstaande zaterdag naar het Sterrenbad om ongetwijfeld een heerlijke pot waterpolo te zien, waarin WZK met uw steun de punten thuis moet zien te houden!

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top