Ga naar hoofdinhoud

CDA fractie brengt bezoek aan fietstunnel in aanbouw.

13 maart 201232 second read

Afgelopen vrijdag 9 maart heeft de CDA fractie een bezoek gebracht aan de in aanbouw zijnde fietstunnel aan Den Deijl. De fractie liet zich door de directie informeren over de voortgang van de werkzaamheden. Ook de overlast voor  de omwonenden tijdens de bouwperiode kwam aan de orde. Een lastige tijd voor omwonenden maar de fractie heeft de overtuiging gekregen dat directie en aannemer alles binnen hun mogelijkheden doet om de overlast zo mogelijk te beperken. De fractie heeft ook een indruk gekregen van de afbouwfase en de bekleding van de tunnelwanden. Een zeer mooi ontwerp waarin de verbinding tussen Zee, duin, horst en weide tot uitdrukking komt.

Tags

CDAFietstunnelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top