Skip to content

WZK Waterpolo heeft een goed weekend

13 maart 20122 minute read
Afgelopen weekend moest WZK Heren 1 naar Haarlem om daar tegen de rode lantaarn drager te spelen. WZK begon sterk en scherp aan de wedstrijd, dit resulteerde in een 0-5 voorsprong, Menno, Raymond (2x), Patrick en Leonard. De ploeg uit Wassenaar blijft gewoon waterpolo spelen en loopt rustig uit naar 0-9. In de derde periode is WZK niet scherp bij een man minder en scoort Haerlem tegen. Raymond Vonk was zaterdag niet te stoppen, hij ging rustig verder met het maken van doelpunten, ook met een man minder, 2-10. Vervolgens weet Haerlem 4 man meers af te ronden en komt terug tot 6-10. De laatste periode is WZK weer compleet, Stefan, Raymond (met zijn 7e!), Patrick en Menno zetten de 6-14 als eindstand op het scorebord. Volgende week de kraker tegen VZV! 

Dames 2 heeft nog kans om te promoveren en was er wederom op gebrand te winnen. De dames begonnen fel aan de wedstrijd en de 1-0 door Miranda Cardinaal stond vrij snel op het scorebord. Deze werd gevolgd door de 2-0 en de 3-0, deze laatste door nieuwkomer Margriet Spek. CWP probeerde nog wel terug te komen, maar verder dan 4-1 in het tweede partje kon het niet komen. WZK bleef aanhouden en o.a. Silvia Remmerswaal wist een doelpuntje mee te pakken. Aan het begin van het vierde partje wist WZK nog wat doelpunten te maken en zo met een 7-3 winst het bad te verlaten. De dames zijn nog steeds goed op weg!

Tags

Dames 2Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top